Пакувальні рішення

Інновації та обладнання «Ело Пак»: «Пак Експо 2019»

«Ело Пак» багато років є незмінним учасником виставки «Пак Експо». На стенді компанії завжди представлені різні моделі пакувального обладнання, що розробляється і виробленого підприємством для харчової промисловості.

На квітневій виставці 2019 року компанією було продемонстровано пакувальний комплекс, основними компонентами якого є вертикальна автоматична пакувальна машина «ГАММА А9», комбінаційний мультиголовочний ваговий дозатор та інспекційне обладнання. Таке фасувально-пакувальне обладнання використовується для фасування і пакування різних сипучих та дрібноштучних продуктів, а також контролю в потоці ваги упаковки і наявності сторонніх предметів з можливістю відбраковування упакованої продукції.

«ГАММА А9» - високопродуктивний пакувальний автомат, який підприємство виробляє протягом багатьох років. Незмінний залишається високий рівень якості та надійності пакувальної машини. При цьому комплектації машини змінюється з часом відповідно до зростаючих вимог споживчого ринку. Зараз «Ело Пак» опціонально пропонує замовникам обладнання сенсорну панель управління фірми Siemens, аплікатори етикеток. Термопринтер з категорії опцій до машини перейшов в стандартну комплектацію.

Компанія «Ело Пак» розширила лінійку пропонованих їй мультиголовочних дозаторів. Такі дозатори - це кращий вибір, коли потрібно досягнення високої точності зважування (за рахунок чого досягаються мінімальні втрати продуктів на перевагу) і продуктивності всього комплексу. Крім десяти- і четирнадцатиголовочних дозаторів для стандартних застосувань з дуже широкою сферою застосувань замовникам також пропонуються кілька моделей дозаторів спеціального призначення, зокрема для фасування довгих виробів, салатів, сиру, охолодженого м’яса і птиці. Зараз «Ело Пак» розробляє унікальну пакувальну систему, що включає 20-головочний дозатор, який має можливість змішувати кілька продуктів.

В останні роки «Ело Пак» в складі своїх пакувальних комплексів став пропонувати чеквейери і металодетектори. Особливою популярністю користується комбінована модель, яка об’єднує обидва пристрої. Таке обладнання контролює в потоці точність ваги упаковки і наявність в ній домішок заліза або нержавіючої сталі. Вибір замовником комбінованої системи чеквейер - металодетектор пояснюється рядом переваг такої системи: компактним розташуванням, швидкістю і легкістю налаштування обох пристроїв; простотою управління системою; економією вкладених коштів. Чеквейери з металодекторами встановлені «Ело Пак» і надійно працюють на підприємствах різних галузей промисловості: у виробництві хлібобулочних і кондитерських виробів, заморожених ягід, інших продуктів харчування.

 

Ще один тип пакувальних машин, у виробництві яких «Ело Пак» є лідером в Україні, - це горизонтальні машини флоупак. На виставці демонструвалась модель «Бета - ФПН». Це машина, яка на вході має інтелектуальний транспортер, що дозволяє без додаткових налаштувань упаковувати широкий спектр продуктів, що значно відрізняються по довжині. За вимогами замовника машина була укомплектована автоматичним аплікатором етикеток з інтегрованим термопринтером.

Серед обладнання для порціонної упаковки «Ело Пак» представив дві моделі пакувальних машин: одна для упаковки в пакети стік, друга - в пакети саше. Устаткування для пакування в саше може формувати пакети з прямим розрізом, з єврослотом. Такі рішення особливо цікаві для замовників.

Конструкторський відділ і виробничі служби підприємства, націлені на інновації; сервісні фахівці компанії, що володіють багаторічним досвідом запуску і обслуговування устаткування, незмінна висока якість обладнання - це фактори, які гарантують «Ело Пак» лояльність своїх замовників, а замовникам - сучасне обладнання європейського рівня, можливість реалізувати свої ідеї по упаковці продукту, надійний професійний сервіс.